Fortfarande utmattad och har träningsvärk

Jag blev tvungen att åka söderut igen. Den här gången också slutade det med att jag fick gå och gå flera kilometer. Så precis när jag började återhämta mig från min förra resa, känner jag plötsligt likadant igen. Jag var uppenbarligen inte i så god form som jag trodde, efter mina dagliga promenader. Dags att börja gå mycket snabbare. Pulsgång, kanske. Så fort jag känner mig lite bättre.

Resa till Malmö

Igår var jag iväg en tur till Malmö. Jag skulle träffa en kompis. Idag är jag helt utmattad och har ont i hela kroppen, för vi gick och gick och gick... Det känns som jag har sett hela Malmö nu, men så är det nog inte.

Det bästa av allt är att vi (min syster följde med för att få shoppa lite i en större stad), hittade en jättebra vegetarisk restaurang. Jag har inte varit ute och ätit på länge. Eftersom jag inte reser så mycket just nu, brukar jag inte ha någon anledning att göra det.

Maten var fantastisk, besöket var jättekul och det var trevligt att äntligen få träffa min kompis "på riktigt".

Ovanlig slash

Av någon anledning kom jag mig för att undra vad som är den konstigaste (inte äckligaste) slash ni har läst. I mitt fall tror jag det är en originalberättelse av Selma Lagerlöf. Hon skulle antagligen ha blivit förbluffad över att höra sin berättelse beskriven som slash, och hon skulle troligtvis ha behövt få termen förklarad för sig, men jag får i alla fall riktiga slashvibbar från den här. Lite BDSM också...

Hennes historia handlar om två floder som tävlar med varandra på sin väg mot havet, men till slut underkastar sig en av dem den andre och de smälter samman. Det låter lite slashigt, eller hur?

Jag tror säker att det inte är den konstigastes slashberättelsen som finns, men det är vad jag kommer att tänka på just nu (sent, sent på natten eller väldigt tidigt, hur man nu vill se det).

Originalnoveller

Jag har fortfarande inte kommit igång med att skriva färdigt min roman, men jag har fått idéer till två originalnoveller. Först trodde jag att jag skulle komma igång med att skriva direkt, samma natt. Natten är ju min favorittid för att skriva.

Men tyvärr inte. Fast jag har i alla fall tänkt ut nästan allt som ska vara med i berättelserna. Handling, personer osv. Jag har väl bara blivit nervös. Efter att jag har skrivit några stycken noveller på sista tiden, som jag blev ganska nöjd med, är jag rädd att misslyckas med de här.

Detsamma gäller för min roman också, fast ännu mer.

Ja, ja. Det är kul att skriva, men det är viktigt att läsa också. Lyckligtvis har jag några böcker som jag kan läsa.

RSS 2.0